Mindful Eating – Magia Condimentelor

S-au pierdut regate de dragul lor și noi ținuturi au fost descoperite în căutarea lor.

Considerate nestematele regnului vegetal condimentele dau savoare preparatelor culinare conținând o cantitate mare de fitonutrienți, compuși vegetali care consumați conștient conferă un plus de sănătate la nivel fizic, psihic și emoțional.

În cadrul evenimentului “Mindful Eating – Spice up youl life” pășim în lumea magică a condimentelor și a plantelor aromatice, aceste comori care ne îmbogățesc simturile și care folosite conștient ne readuc starea de bine.

Așa cum v-am obișnuit, pentru a ajunge la acea stare de armonie și echilibru cu hrana pe care o consumăm vom parcurge câțiva pași atemporali, cu toate cele 5 simțuri:

  • stimulate creativității și descoperirea apei vii;
  • incursiune în lumea condimentelor: utilizări, beneficii și lecția spirituală;
  • exercițiul practic – mindful eating;
  • și nu în ultimul rând conștientizare și degustarea preparatelor sănătoase armonizate împreună cu voi, special pentru acest eveniment.

Omul nu a fost creat pentru a-și transcede dorința de a mânca după placul gustului. Dimpotrivă, el este înzestrat cu o foame nu doar fizică, ci și emoțională și spirituală.

În calitate de fiintă umană, este dreptul tău divin să te răsfeți cu ceea ce mănânci. Să lași alimentele consumate să îți mângâie sufletul este un proces cât se poate de natural care printr-o atitudine mindful, conștientizând momentul prezent, ajungi să înlături orice urmă de vină, armonizându-ți relația cu hrana, cu propriul corp

Cu bucurie de a ne cunoaștință,

Adelina

Rezervă-ți evenimetul la nr. 0755789037
mindful.eating.romania@gmail.com

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s